Jesenske aktivnosti

Dopust se je končal in kar zares sem že začel z delom. Energije imam dovolj in začel sem tako na poslovnem področju kot pri delu s pari (skupaj z ženo) in z mediacijami.

Poslovno področje: 

Začel  sem že z delavnicami s področja pogajanj. Za tri velika slovenska podjetja bomo izvedli več enodnevnih in dvodnevnih delavnic Poslovna pogajanja. Za dve skupini pa septembra začenjamo s Pogajalsko Akademijo. Za skupino, ki začenja v novembru in drugo, ki začenja v marcu pa še zbiramo prijave. PRIJAVE>>  Skupaj z Meto bova izvedla tudi delavnico Ravnovesje v meni in v skupini.  Jesen je tako praktično zapolnjena in samo želim si, da bi se tako nadaljevalo tudi spomladi.

Za več informacij o delavnicah za podjetja oz o Pogajalski Akademiji me pokličite na 041 ali pošljite mail na rudi.tavcar@amis.net.

Delo s pari:

Tudi letos bova v najinem zavodu Mirabi organizirala:

  • Štiri Imago vikend delavnice za pare in posameznike (DATUMI IN PRIJAVA>>) po knjigi Dr. Harvilla Hendrixa Najina ljubezen. Za prvo delavnico, ki bo od 19. sept. do 21. sept. v Kranju je prostih samo še nekaj mest. Prijavite se! ODMEVI>>
  • Novo skupino celoletne šole za partnerske odnose Midva in najina pot (DATUMI IN PRIJAVA>>). Skupina je že praktično polna zato zbirava prijave za za šolsko leto 2009/10
  • Trening za nove Imago terapevte, ki ga vodi Jette Simon, se bo začel 16. oktobra 2008 (Več>>)
  • Nadaljevalno izobraževanje za Imago terapevte, ki so končali šolanje lani in letos.
  • Potekala bodo tudi srečanja prejšnjih skupin celoletne šole, ki se srečujejo že drugo leto, na različnih osnovnih šolah pa bova imela serijo predavanj – delavnic o partnerskih odnosih. Datumi bodo objavljeni na tej strani, če pa ste na mailing listi, vas bova obvestila.

Za dodatne informacije ali za individualna srečanja pokličite Meto Tavčar na 041 705 120 ali o4 23 30 900 (Po telefonu sva najlaže dosegljiva od 7. do 9. ure in od 13. do 15. ure)  ali pošljite mail na meta.tavcar@mirabi.org.

Mediacije

Osnovno izobraževanje za septembrsko skupino novih mediatorjev na Društvu Mediatorjev Slovenije že teče. Naslednja skupina bo v oktobru in zadnja v novembru. Več informacij na spletnih straneh Društva Mediatorjev Slovenije lahko pa me tudi pokličete.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja