Jesenski štart

Začel se je že konec avgusta s prvo delavnico za mediatorje. Na začetku poletja je izgledalo, da jo bomo komaj napolnili, toda že sredi julija sem moral začeti odklanjati kandidate in jih prestavljati na oktober in november. Nadaljeval sem z delavnico za mediatorje v Osijeku. Zelo lepo mesto, sploh nisem vedel, da je lahko tudi Slavonska ravnina tako lepa. Nadaljujem z delavnicami na temo pogajanj, gradnjo timov in reševanja konfliktov popodjetjih. Urnik imam že skoraj poln do srede novembra. No, kakšna luknja se vmes še najde. Z Meto imava letos polni dve celoletni šoli za partnerske odnose,na vikend delavnicah je pa še dovolj prostora.

Včasih me je bilo strah, da ne bom imel dovolj dela, sedaj me je pa včasih strah, da ne bom mogel vsega narediti. Toda za te čase, ko ima mnogo podjetij tudi resne težave, je to pravzaprav sladka skrb.

Poletje je bilo na trenutke kar naporno.  Usklajevanje najinih želja in želja najine najmlajše pubertetne hčere mi je večkrat kodralo živce. No ampak na koncu smo se vedno pomenili. Včasih sem si kar rekel: “Naredi tako, kakor učiš druge. ” In je delovalo. Najlepše je bilo na izletu z avtodomom po Nemčiji in Nizozemski.

 nizozemska-074-2.jpg

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja