(pre)Aktivni november

November se je začel z ženino vrnitvijo iz ZDA in nato z obilico delavnic. Zagreb, Kranjska gora, Ljubljana … mediatorji, pogajalci, vodje, letni razgovori, coaching … so teme ki me v zadnjem času polno okupirajo. Pripravljam se že na trening za trenerje, ki ga organiziramo na Društvu mediatorjev in ki mi bo ponovno v velik izziv in tudi v veselje. Na takih treningih, kjer delam z visoko motiviranimi posamezniki, je tudi učinek največji.

Vikend delavnica za pare, ki jo organizirava z Meto konec novembra (www.mirabi.org) se že pridno polni. Tokrat bova zadevo dopolnila z novimi spoznanji, ki jih je Meta prinesla s Svetovnega kongresa Imago terapevtov. Se že veselim.

Na začetku sem napisal (pre)Aktivni november. Morda je res preveč aktiven tako, da sem včasih kar malo preutrujen. Obenem pa sem hvaležen, da imam delo. Predvsem pa sem zadovoljen, ko vidim in slišim, da ljudem to, kar delam, koristi. Prejšnji teden sem se pogovarjal z neko svojo stranko, kjer v njeni organizaciji vodim delavnice in coaching. Ko je sama prišla k meni in mi samoiniciativno povedala, da se že vidijo pozitivni učinki v odnosih v njenem oddelku, se mi je zdelo, kot bi me nekdo pobožal. Ima smisel to kar delam!. In ko dobim tako povratno informacijo, je to tudi vredno občasne utrujenosti.

En komentar na “(pre)Aktivni november

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja