Zopet delava skupaj z Meto

Za nama – za mojo ženo pa tudi za menoj je močna življenjska izkšunja. Meta je srečno prestala ginekološko operacijo. Odstranili so ji maternico in jajčnike in v enem dnevu je padla v meno. No, obenem pa sva tudi izvedela, da bova v jeseni dvakrat dedek in babica. Niso dvojčki ampak dvakrat ločeno.

Za ponoven skupen začetek dela sva se odločila, da organizirava Imago vikend delavnico od 4. do 6. junija 2010 malo drugače. Vsa ta odpuščanja in ekonomske stiske so se dotaknile tudi naju. Dela imava sicer dovolj, vidiva pa, da je mnogo ljudi, s katerimi delava, v stiski. Ker želiva, da se delavnice lahko udeležijo vsi, ki čutijo potrebo in željo po utrditvi ali boljšanju partnerskega odnosa, bova delavnico izvedla na osnovi prostovoljnih prispevkov oz brezplačno za tiste, ki ne morejo prispevati. Redna kotizacija za delavnico sicer znaša 450 Eur za par in 250 Eur za posameznika. Upava, da bo čim več takih, ki bodo kotizacijo lahko plačali, saj bova ves dohodek delavnice namenila Karitasu za družine v stiski. Več na www.mirabi.org.

ponovno na kolesu po operaciji

Danes sva šla prvič tudi na kolo. Sicer sva naredila samo kakih pet kilometrov ampak za prvič po operaciji je popolnoma dovolj. Zelo sem vesel.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja